Vi utökar PT-Teamet, välkommen Kim!

Mitt namn är Kim Lööf . Jag har jobbat heltid med träning de senaste 7 åren . Som tidigare yrkesmilitär är en av mina bästa egenskaper att jag ser till att du som klient utvecklas både fysiskt och mentalt, att lära dig att sätta upp en tydlig målbild och hur man håller sig motiverad även i de allra tuffaste lägen.

Jag vann Fitnessfestivalens & Guldhjärtats pris “årets PT” 2018 som är branschens högsta pris & ett erkännande inom branschen.

Utbildade mig till personlig tränare på PT School i Stockholm 2012.

Jag har gedigen utbildning inom Funktionell träning och Kostrådgivning. Stor kunskap inom mammaträning, både under graviditet och post-graviditet.

Jag ser fram emot att få ge dig verktygen samt den push du behöver för att få resultaten du förtjänar och nå dina mål!

Välkomna!

Mvh Kim

Stäng meny
×

Factory Fitness använder kakor(cookies) för att din vistelse på sidan ska bli så bra som möjligt. Om du väljer att fortsätta använda sidan godkänner du användningen av cookies. Klicka här för att läsa mer om cookies och hur vi hanterar personuppgifter här >>